Net zoals bij vele andere zzp-ers is het werk bij mij vrijwel stil komen te liggen. Afgelopen maandagochtend was het verwijderen van mijn opdrachten uit mijn agenda de enige activiteit. Ik heb deze week nog wel een foto opdracht gedaan, het was surrealistisch, een leeg kantoor, op gepaste afstand blijven, wat doe je in de lift, 1 voor 1 of toch maar in een groepje, ik zal deze opdracht niet snel vergeten. Het besef dat de afzeggingen niet definitief zijn en dat de opdrachten uitgesteld zijn in afwachting van betere tijden stemt mij wel positief voor de toekomst. Maar voor deze periode moeten we het financieel wel rond zien te krijgen.

Een foto voor aan de muur of als behang.

Mocht je in deze tijd je kantoor of woonkamer willen aanpakken en een foto voor aan de muur willen dan kan je in mijn webshop van werk aan de muur eens kijken of er een foto tussen zit die goed in het interieur zou passen. Zit de foto die je zoekt er niet tussen dan kan je altijd contact met mij opnemen, ik heb een behoorlijk aantal foto’s in stock.

Ik hoop dat we elkaar kunnen helpen, en mocht het deze keer niet lukken dan wens ik in ieder geval dat je deze periode gezond en wel doorkomt!