8.30-20.00 0031 6 53298926

over Sjoerd van der Hucht | Fotograaf Den Haag

Bio


About dutch photographer

portretfoto op locatie, profielfoto, interieur fotografie, congresfotografie

Sinds 1998 ben ik werkzaam als zelfstandig fotograaf gevestigd in Den Haag, de mooie stad achter de duinen waar ik ook dagelijks van geniet. Geïnspireerd door de boeken van fotograaf Ed van der Elsken ben ik ooit begonnen met fotografie. Na mijn studie aan de MTS voor fotografie en na het assisteren bij een aantal fotografen ben ik voor mijzelf begonnen.

Mijn eerste opdrachten bestonden uit het fotograferen voor diverse magazine’s zoals het Haags uitgaansmagazine “Doen!”, Het Straatnieuws, Verkeerskunde, destijds het vakblad over verkeerskunde van de ANWB en diverse magazines van Sanoma, waaronder het “YES” en “Viva” waar ik veel reportage’s op straat en in de studio voor heb gemaakt.

Tegenwoordig fotografeer ik veel voor het bedrijfsleven, (semi) overheid en vakbladen.

Opdrachtgevers waar ik onder andere voor werk zijn;
Nationale-Nederlanden, CBS, Rijksoverheid, Coca-Cola, NWO, Desarc, Sandenburg, Physee, Solar Magazine,  Advocatenblad, Aedes, Cultuurschakel, Aristo, Kindow Blinds

Sjoerd van der Hucht | My Eyes4u
Studio: Looijerstraat 70A, 2512 DX Den Haag
Postadres: Postbus 13213, 2501 EE. Den Haag

06-53298926
sjoerd@myeyes4u.eu