8.30-20.00 0031 6 53298926

over Sjoerd van der Hucht | Fotograaf Den Haag

About Me


About dutch photographer

Ik ben zelfstandig fotograaf gevestigd in Den Haag, de mooie stad achter de duinen waar ik ook dagelijks van geniet. Geïnspireerd door de boeken van fotograaf Ed van der Elsken ben ik ooit begonnen met fotografie. Na mijn studie aan de MTS voor fotografie en na het assisteren bij een aantal fotografen ben ik voor mijzelf begonnen.

Voor mijn opdrachtgevers in het bedrijfsleven en (semi) overheid maak ik portretfoto’s voor interne en externe communicatie, profielfoto’s op locatie met een mobiele studio, of met de locatie zelf als achtergrond.

Naast portretfotografie en congresfotografie fotografeer ik veel voor interieurontwerpers, voornamelijk interieur fotografie van nieuw ingerichte kantoren, retail en restaurants.
 
Opdrachtgevers van mij zijn onder andere:

Nationale-Nederlanden, CBS, Rijksoverheid, Coca-Cola, NWO, dcypher, Desarc, Sandenburg, Kindow Blinds, Physee

Wilt u meer weten over mijn werkwijze en beschikbaarheid dan kunt u contact met mij opnemen, bij voorkeur per email sjoerd@myeyes4u.eu

In dringende gevallen kunt u mij u mij een bericht sturen of bellen via 06-53298926.

Mijn studio is gevestigd in een klassiek pakhuis aan de Looijerstraat 70a in Den Haag, in het oude centrum van Den Haag. Onderaan deze tekst een indruk van mijn studio.

Mijn postadres is; Postbus 13213, 2501 EE, Den Haag.

Voor opdrachten reis ik door het hele land en België. Andere bestemmingen in overleg.

 

Productpartner Trees for all

Vanaf september 2019 ben ik productpartner bij Trees for all geworden en investeer ik minimaal in 80 bomen per jaar en afhankelijk van mijn omzet meer dan 80 bomen. Dus laten we samen een bos planten!