8.30-20.00 0031 6 53298926

over Sjoerd van der Hucht | Fotograaf Den Haag

About Me


Sinds 1998 ben ik werkzaam als zelfstandig fotograaf, gevestigd in Den Haag. Na mijn studie aan de MTS voor fotografie, KABK, de Fotovakschool en na een aantal jaren als assistent te hebben gewerkt, ben ik voor mijzelf begonnen.

Portretfotografie, interieur fotografie en congresfotografie zijn de professionele diensten waarmee ik u kan helpen.

Ik maak portretten op locatie en in mijn studio in het centrum van Den Haag. Mijn fotografie wordt ingezet ten behoeve van interne en externe communicatie doeleinden.
Voor ontwerpbureau’s fotografeer ik regelmatig interieurs voor portfolio gebruik, daarnaast maak ik ook regelmatig interieur en sfeer reportages voor magazine’s.
Op een congres of evenement weet ik ook goed mijn weg te vinden en u kunt er dan ook vanuit gaan dat uw congres of evenement op een professionele wijze wordt vastgelegd.

Voor meer informatie, prijzen en werkwijze kunt u contact met mij opnemen.

mobiel : 0031 6 53298926 email: info@myeyes4u.eu

———-

Since 1998 I work as a professional photographer based in The Hague, Netherlands. After my study on the school of photography in The Hague and after I worked as an assistant for other professional photographers I started for myself.

Portrait photography, interior photography and congres photography are the professional services I offer. I photograph for corporate magazine’s and make editorial portraits on location and in my studio in The Hague center. I photograph interiors for interior designer portfolio’s and magazine’s and if you organize an event or convention, I know how to reproduce the event with photo’s in a professional way.

For more info, prices you can always contact me.

Mobile: 0031 6 53298926 email: info@myeyes4u.eu

DuPho photographer

Professional Panoramic Photographer

Check my stockphoto's

MyEyes4u stockphoto's

Klanten waar ik onder andere voor werk:

Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO), Coca-Cola European Partners, BZB, Entree Magazine, Sligro, EMMA, Solon Legal, Nederland ICT, dcypher, Management Media, Nyenrode Business University, Desarc, Haags Blauw, Advocatenblad, Zuiderstrandtheater, Yes Telecom, McDonalds, Cultuurschakel Den Haag, Nierstichting, Maatschappelijk Alliantie Nederland, Zunderdorp Beleidsadvies & Management, Cultuurschakel, TKI Cemie, ProDemos