Fotograaf Den Haag. Portretfotografie, interieur fotografie en congresfotografie zijn mijn specialiteiten.

Ik werk door heel Nederland en België.

verzameling portretfoto's

Portretfotografie – Ik heb veel ervaring met het maken van portretten op locatie voor bijvoorbeeld corporate artikelen of, wat tegenwoordig ook veel voorkomt, fotografie voor arbeidscommunicatie. Naast met maken van portretten op locatie maak ik regelmatig foto’s in mijn fotostudio in het centrum van Den Haag. Eventueel kan ik ook met een mobiele studio langs komen voor het maken van profielfoto’s.

Ben je muzikant, kunstenaar, of heb je een andere creatief beroep en je hebt af en toe foto’s nodig voor pr-doeleinden. Personal branding fotografie kan ik ook verzorgen, op locatie en/of in de fotostudio.

Bekijk mijn portfolio met portretfotografie

Interieur fotografie – Voor interieur ontwerpers, concept bedenkers en leveranciers maak ik interieur foto’s van kantoren, winkels en horeca. Ook fotografeer ik regelmatig voor het MKB. Een combinatie van interieur fotografie met portretfotografie komt dan ook regelmatig voor.

Bekijk mijn portfolio met interieur fotografie

Bedrijfsfotografie – Door jarenlange ervaring met portretfotografie, interieur fotografie en het maken van sfeer reportages voor magazines kan ik een compleet pakket aanbieden. Hiermee kan ik uw bedrijf in al zijn facetten goed in beeld brengen. Ook kan ik u helpen met het maken van een korte video over uw bedrijf

Evenementen fotografie – Professionele foto’s van een congres, seminar, bedrijfsfeest of webinar. Door jarenlange ervaring bent u verzekerd van goed resultaat. De foto’s worden snel geleverd. Indien nodig kan ik tijdens het evenement de foto’s klaarmaken voor social media.

Bekijk mijn portfolio met congresfotografie

Opdrachtgevers waar ik onder andere voor werk zijn; 
Nationale-Nederlanden, CBS, Rijksoverheid, Coca-Cola, NWO, Desarc, Sandenburg, Physee, Solar Magazine, Advocatenblad, Aedes, Cultuurschakel, Aristo, Kindow Blinds, De Beeldredaktie, Sparrow Strategic Communications

Voor meer informatie over werkwijze en beschikbaarheid kunt u contact opnemen via onderstaan formulier of mij direct bellen op 06-53298926.

Ik ben aangesloten bij DuPho en hanteer de algemene voorwaarden van DuPho

  compilatie met interieur fotografie

  Sjoerd van der Hucht Fotografie

  Looijerstraat 70a
  Den Haag 2512 DX
  Telefoon: 0031 6 53298926
  E-mail: sjoerd@myeyes4u.eu