Na een druk eerste half jaar heb ik een mooie vakantie op Curaçao gehad. Afgelopen jaar heb ik bijvoorbeeld mooie interieurfoto’s bij Athlon gemaakt. Of een serie portretfoto’s voor het magazine Lief Dier. Daarnaast veel ander werk voor diverse bedrijven en overheid. Check mijn portfolio voor een overzicht van het werk in opdracht.

Normaal gesproken trekken we er in Europa altijd met de auto op uit. Door een persoonlijke band met Curaçao werd het na 8 jaar weer eens tijd om het eiland te bezoeken. Zon, strand, wandelen, lekker eten en natuurlijk fotograferen. Ik heb lang getwijfeld wat voor camera ik zou meenemen. Of de Nikon Z6II of een Fuji X-E10. Het werd de laatste camera omdat die lekker klein is. Daarnaast heb ik ook veel met de iPhone 13 pro gefotografeerd wat ook mooie resultaten opleverde.

Na 8 jaar was het eiland best wel veranderd. Op sommige plekken was de authenticiteit opgeofferd voor het toerisme. En tot mijn vreugde was Sint Joris Baai mooi opgeruimd en is het een mooi natuurgebied aan het worden. Toen we daar in 2014 waren lag het vol met plastic, nu allemaal mangroves.

Ben je op zoek naar een foto van Curaçao, voor een fotoafdruk of voor een publicatie? Bekijk dan mijn gallery met stockfoto’s van Curaçao.