Mon-Sat 09.00 - 18.00 0031 6 53298926

Ben je op zoek naar een fotograaf voor het in beeld brengen van een interieur, ik help je graag verder.

 

Ik heb veel ervaring met het fotograferen van kantoren, commerciële ruimtes, horeca of woningen. Ik werk veel samen met interieur ontwerpers voor het vastleggen van de door hun ontworpen interieurs voor portfolio gebruik en andere pr doeleinden.

 

Als kijker van een interieurfoto moet je je kunnen voorstellen hoe het voelt om in die ruimte te verblijven, te shoppen of te recreëren. Hoe materiaal, de lichtinval, het lijnenspel invloed heeft op de positieve beleving van de gebruiker. Door mijn ruime ervaring met interieur fotografie kan ik je helpen die beleving vast te leggen.

 

Naast de de fotografie in opdracht van interieur ontwerpers, fotografeer ik ook direct in opdracht van de gebruikers of leveranciers van bijvoorbeeld meubels of klimaatbeheersing. Heb je net een winkel, cafe of restaurant geopend en heb je goede interieurfoto’s voor je website of social media nodig? Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

 

   

  mobiel: +31 6 53298926

  sjoerd@myeyes4u.eu

  Soms komt het voor dat je graag de ligging van het vastgoed wil laten zien. Bij vastfotografie kan ik het object vastleggen met een drone of, als het door regelgeving niet is toegestaan om met een drone te vliegen kan ik ook het object met een hoogtestatief vastleggen.

  Dus wil je de uitstraling van jouw bedrijf of het door jouw ontworpen interieur tot leven laten brengen met professionele interieurfoto’s neem dan contact met mij op.


  foto van een gevel van een winkel in een mall met winkelende mensen