publicatie portret voor community top 100

Als één van de fotografen in de pool voor de Rijksoverheid kreeg ik het verzoek om portretten van Rijksambtenaren te maken voor het magazine van de Community Top 100 / 2020-2021. Het is een lijst van mensen die met hun werk en door hun visie een waardevolle bijdrage leveren op het gebied van diversiteit en inclusie.

Het waren allemaal stuk voor stuk bijzondere mensen die ik mocht fotograferen. In een tijd zonder Corona waren de portretten misschien op de ministeries gemaakt maar doordat iedereen thuis werkt ging ik naar de mensen toe of fotografeerde we buiten in de buurt van een ministerie wat een mooi gevarieerd beeld opleverde.

Apparatuur

De foto’s zijn gemaakt met een Nikon D850 en ik heb in de meeste gevallen een Godox AD200 flitser gebruikt. Die zijn lekker licht, neem wel een zandzak mee voor je statief, pas is er bij mij een omgewaaid, 400 euro weg :-(.
In sommige gevallen wanneer het bijvoorbeeld regende, maakte ik gebruik van een reflectiescherm.

publicatie portret voor community top 100

Wil je meer portretfotografie van mij bekijken, check dan mijn portfolio.
Ben je benieuwd wie er in de Community Top 100 staan, met magazine is online beschikbaar

Neem contact op voor meer info over mijn werkwijze, tarieven en beschikbaarheid.