Verpakt in één opdracht.

Voor CDC complete tandzorg verzorgde ik de fotografie van profielfoto’s, geënsceneerde portretten en reportagefoto’s. Kortom een volledig pakket voor de vernieuwing van de website van CDC. Daarvoor ben ik een aantal keren van Den Haag naar Best afgereisd. Het komt niet heel vaak voor dat ik met een auto vol met al mijn studioflitsers op pad ga. Ik had 7 flitskoppen, diverse lightshapers, 7 statieven en 1 greenscreen ingepakt.

De greenscreen gebruikte ik voor portretfoto’s van de behandellaars, en assistenten. Als je personen voor een greenscreen fotografeert kan je het portret makkelijker vrijstaand maken. Later kan je dan de kleur van de achtergrond invullen. Zo heb ik ook eerder een foto van een hacker gemaakt.

Omdat niet iedereen niet aansluitend gefotografeerd kon worden, maakte ik in de tussentijd de reportagefoto’s met diverse praktijkvoorbeelden.

Bij de tandarts hoort emotie, bijvoorbeeld angst, spanning en blijdschap dat het meeviel. Als fotograaf maak ik dat soms ook mee. Het is dan de kunst om de mensen gerust te stellen. Een aantal van die emoties hebben we vast kunnen leggen met een aantal enthousiaste modellen. Ze hadden weinig camera ervaring maar wel een goed inlevingsvermogen Hierdoor was het echt een feest was om met deze mensen te werken.

Bekijk meer portretfotografie, fotoreportages en interieurfotografie. Voor meer info over werkwijze of beschikbaarheid, neem dan contact met mij op.

Voor meer informatie over het laten maken van een profielfoto, een photoshoot of PR-fotografie in mijn fotostudio in het centrum van Den Haag. Bezoek dan mijn website portretfoto.pro