Het laten maken van een profielfoto of een zakelijk portret in mijn fotostudio kan gelukkig nog altijd op afspraak. Mijn fotostudio is lekker ruim om genoeg afstand te houden. Over hoe een portret fotosessie kan verlopen volgens de RIVM richtlijnen heb ik een video gemaakt.

Fotostudio from Sjoerd van der Hucht on Vimeo.

Maar nu, de kappers zijn dicht! En toch heb je een profielfoto of zakelijk portret nodig? Daarvoor heb ik nu een aanbieding gemaakt voor zolang de kappers dicht zijn. Het laten maken van een profielfoto kost € 125,00 per sessie, daarvoor krijg je 2 profielfoto’s. Als de corona maatregelen weer versoepeld zijn en de kappers gaan weer open dan kan je bij mij voor € 75,00 weer twee nieuwe profielfoto’s met een frisse look laten maken. Dat hoeft niet direct, tot twee maanden vanaf het moment dat de kappers weer open zijn kan je deze fotosessie boeken.

Neem voor meer informatie of boekingen contact met mij op.

Bekijk mijn portfolio met social media portretfotografie

Eerder schreef ik ook een blog over het laten maken van een bedrijfsreportage, profielfoto’s en portretten voor een bedrijf. Zoekt u een fotograaf om een profielfoto van uw medewerkers laten maken neem dan contact op. Dan zal ik naar aanleiding van uw wensen een offerte maken.