8.30-20.00 0031 6 53298926

Werkwijze

De fotografie vindt altijd plaats met inachtneming van de geldende RIVM-richtlijnen.

Mijn studio is gevestigd in het centrum van Den Haag maar ik fotografeer door heel Nederland en België.

Voor met maken van een portret op locatie of interieur fotografie heb ik altijd voldoende licht bij mij zodat ik invloed kan uitoefenen op de situatie die ik aantref. Op dit moment werk ik veel met de Godox AD200 en de Godox AD600 pro. Hiermee kan ik zowel binnen als buiten snel en flexibel werken.

Als u profielfoto’s van uzelf en/of uw medewerkers nodig heeft voor bijvoorbeeld voor een eenduidige uitstraling van uw bedrijf dan kan ik dat bij u op locatie met een mobiele studioset verzorgen.
U kunt ook bij mij in de fotostudio langs komen om een profielfoto of portret te laten maken. We kunnen dan wat meer de tijd nemen om zo tot een perfect eindresultaat te komen.

Afhankelijk van de mogelijkheden binnen de opdracht fotografeer ik veel tethered, de camera is dan met een usb kabel verbonden met een MacBook Pro. Hierdoor kunt u als klant meekijken en kunnen we in samenspraak het beeld beoordelen en eventueel aanpassen.

Tijdens de fotografie van bijeenkomsten kan ik ook met mijn laptop de foto’s snel klaarmaken voor het delen via social media

Omdat we in deze periode niet bij een laptop naast elkaar kunnen staan om de foto’s te bekijken kan ik de laptop aan een extern beeldscherm koppelen zodat we op voldoende afstand de foto’s kunnen beoordelen of via Capture Pilot, een app waarmee ik u via een wifi netwerk met mijn beeldproductie software Capture One kan verbinden. U kunt dan op uw eigen device meekijken.

Als er na een fotosessie uit veel foto’s geselecteerd moet worden dan heb ik de mogelijkheid om de foto’s met u te delen via een met password afgeschermde gallery. U kunt dan op een zelfgekozen moment de foto’s selecteren. U kunt de link ook delen met collega’s om (op afstand) mee te laten kijken.
De geselecteerde foto’s zal ik na selectie nabewerken en aan u afleveren.

Ik gebruik apparatuur van Nikon, Phase One, Fuji, Godox, Bowens, Balcar, Apple, Manfrotto en Gitzo.

Ik ben lid van DuPho en hanteer de algemene voorwaarden van de Fotografenfederatie

DuPho photographer

Sinds vorig jaar ben ik door de Federation of European Photographers gekwalificeerd als European Photographer op basis van een portfolio met interieur foto’s.

Productpartner Trees for all

Omdat ik het belangrijk vind om een groene en gezonde aarde door te geven ben ik vanaf september 2019 ben ik productpartner bij Trees for all geworden en investeer ik minimaal in 80 bomen per jaar en afhankelijk van mijn omzet meer dan 80 bomen. Dus laten we samen een bos planten!

Productpartner Trees for all

Daarnaast doneer ik elk jaar aan Plasticbank

Plastic Bank

Over de studio
Mijn studio/foto-atelier bevindt zich in een pakhuis gebouwd in 1905 voor de firma Joh. Blonk & Co, een machinale maalinrichting en groothandel in granen, meel, bloem en lijnkoeken. Na de tweede wereldoorlog gebuikte warenhuis de Bijenkorf het pakhuis als magazijn. Daarna raakte het pand steeds meer in verval. De Stichting Behoud Waardevol Erfgoed kocht het pand van de gemeente. Nu is er op de begane grond een architectenbureau gevestigd en op de verdiepingen daarboven zijn schilders, beeldhouwers en fotografen actief.

Fotostudio in Den Haag voor portretfotografie en profielfoto’s

Sjoerd van der Hucht | My Eyes4u


Studio: Looijerstraat 70A, 2512 DX Den Haag
 | Postadres: Postbus 13213, 2501 EE. Den Haag

06-53298926
 | sjoerd@myeyes4u.eu

Foto's zeggen meer dan woorden


bij mij in ieder geval wel, hieronder een aantal foto’s die tijdens diverse opdrachten gemaakt zijn