Work in progress, het is gelukkig weer wat drukker met diverse opdrachten. En ik heb een nieuwe camera gekocht waar ik echt superblij mee ben. Toen ik las dat Elon Musk het plan afschoot om Tesla en de daaraan gekoppelde producten en diensten toch niet aan de Bitcoin te koppelen heb ik heel snel mijn Bitcoins verkocht. Die had ik ooit voor 300 euro gekocht, gewoon om te kijken hoe zo’n proces verloopt. Van die winst kon ik nu mooi de Nikon Z7 II aanschaffen ๐Ÿ™‚ Ik had al wat ervaring met mirrorless camera’s maar deze camera is een mooie combinatie samen met de Nikon D850.

Work in progress, onlangs heb ik voor de Beeldredactie weer een serie interieur foto’s gemaakt in de nieuwe stadswinkel van de Kwantum in Amsterdam aan de Ferdinand Bolstraat.

Bekijk meer interieur fotografie in mijn portfolio.

Work in progress, ik ben gevaccineerd ๐Ÿ™‚ ! met het Janssen vaccin wat mij toch een wat vrijer gevoel geeft. Met mij verwachten anderen ook dat het toch echt gaat gebeuren dat we uit de pandemie komen. Onlangs ben ik geboekt voor een opdracht in oktober om een groot congres in Antwerpen te fotograferen. Zoals je op eerdere congresfoto’s die ik heb gemaakt kan zien is het geen klein congres. Ik ben benieuwd naar de opzet van dit jaar.

In mijn portfolio met congresfotografie kan je foto’s van andere congressen en evenementen zien.

Naast de opdracht fotografie ben ik ook weer gaan experimenteren met greenscreen fotografie. Ik schreef daar al eerder over. Binnenkort hoop ik de hele serie af te hebben.

man voor nightclub

Work in progress ๐Ÿ™‚