Mon-Sat 09.00 - 18.00 0031 6 53298926

Een professionele foto reportage is cruciaal voor het het vastleggen van de bijzondere momenten, de dynamiek en het succes van het evenement of congres.

 

Door mijn jarenlange ervaring heb ik de expertise om van elke gelegenheid de sfeer, de interactie en de hoogtepunten professionele vast te leggen. Met professionele foto’s van een congres of evenement heb je waardevolle content die je kan delen op bijvoorbeeld social media, tijdens het congres of daarna om het verhaal van je bedrijf te vertellen.

 

Of het nu gaat om grote conferenties, zakelijke bijeenkomsten of intieme netwerkevenementen, ik heb de vaardigheden en ervaring om uw evenement in beeld te brengen. Door mijn creatieve benadering wordt het evenement met unieke en boeiende foto’s waarin de energie en emoties van het moment zijn vastgelegd.

 

Ik begrijp het belang van discretie tijdens zakelijke evenementen. Ik werk altijd onopvallend, zodat de gasten en sprekers zich comfortabel voelen. Het is logisch dat je na het evenement snel toegang wilt hebben tot het beeldmateriaal zodat je de foto’s snel kan delen. Daarom zal ik de foto’s snel na het evenement afleveren, zodat je de congresfoto’s kan inzetten zoals je dat wenst.

 

Neem contact op voor meer informatie of een offerte

 

     

    mobiel : +31 6 53298926

    sjoerd@myeyes4u.eu