Mon-Sat 09.00 - 18.00 0031 6 53298926

Ik ben Sjoerd van der Hucht, fotograaf die jou kan helpen met het vastleggen van jouw verhaal. Door het maken van profielfoto’s die opvallen, foto’s voor personal branding waarmee je vooruit kunt, portretfoto’s voor bedrijfscommunicatie en interieur foto’s voor pr doeleinden. Met meer dan 20 jaar ervaring ben je zeker van een 5 sterren resultaat.

Zelf op de foto gaan is ook niet mijn grootste hobby, toch vind ik het altijd weer leuk om een geslaagde foto van mijzelf terug te zien. Voor het testen van het licht maak ik regelmatig zelfportretten dus ik begrijp hoe je je voelt als je voor de camera staat.

Ik zal je stap voor stap coachen naar een portret of profielfoto waar je niet meer zomaar aan voorbij scrolled.

Vanaf het moment dat ik mijn bedrijf starte heb ik voor magazines gefotografeerd, eerst analoog, voornamelijk voor publieks tijdschriften, daarna werkte ik steeds meer voor vaktijdschriften en nu in het digitale tijdperk maak ik veel portretten en reportages voor on- en offline publicaties van bedrijven en (semi) overheid.

Tien jaar geleden kwam interieur fotografie op mijn weg, voornamelijk voor ontwerpers van kantoren, horeca en retail. Als kijker van een interieurfoto moet je je kunnen voorstellen hoe het voelt om in die ruimte te verblijven, te shoppen of te recreëren. Hoe materiaal, de lichtinval, het lijnenspel invloed heeft op de positieve beleving van de gebruiker. Door mijn ruime ervaring met interieur fotografie kan ik je helpen die beleving vast te leggen.

Vooral bij het maken van profielfoto’s en interieur fotografie maar ik gebruik van software waarbij je de resultaten direct op de computer kan zien. Dus je hoeft je geen zorgen te maken dat het resultaat achteraf tegenvalt, we gaan door tot je tevreden bent.

Opdrachtgevers waar ik nu onder andere voor werk zijn;
Nationale-Nederlanden, CBS, Rijksoverheid, Studio38C, Coca-Cola, NWO, Desarc, Sandenburg, Advocatenblad, Aedes, Aristo, Teladochealth, Pets Place

Dus ben je op zoek naar:

✅ Een profielfoto waar je niet om heen kan

✅ Portretfoto’s waarmee je op social media jouw verhaal kan vertellen.

✅ Een fotograaf die in alle omstandigheden professionele portretten en reportages kan maken voor het uitdragen van de corporate story.

✅ Een fotograaf voor het in beeld brengen van een interieur.

Neem dan contact met mij op voor een kennismaking of meer informatie.

 

Studio op afspraak:

Looijerstraat 70

2512DX Den Haag

06-53298926