Mon-Sat 09.00 - 18.00 0031 6 53298926

Voor bedrijven en (semi) overheid maak ik portretten, voornamelijk op locatie, voor diverse publicatie’s zoals jaarverslagen, corporate artikelen, blogs, foto’s voor bij testimonials en andere corporate publicaties.
Ik heb de ervaring en de apparatuur om in elke situatie, binnen of buiten een spontaan en authentiek portret te maken van medewerkers, managers of een CEO.

portret van Ferdinand Grapperhaus

Voor degene die op de foto gaat kan het laten maken van een foto vaak een mix van emoties zijn, aan de ene kant is het leuk dat er een mooi portret van je wordt gemaakt, aan de andere kant, is het niet je dagelijkse werk en kan het spannend zijn om je even over te leveren aan de fotograaf.
Ik zorg er altijd voor dat er de juiste energie en wisselwerking ontstaat zodat de sterke kant van een persoon altijd naar voren komt. Na een sessie zijn mensen soms verbaast dat het zo makkelijk en ontspannen ging.

Portretten in de studio maak ik vaak voor personal branding, promotie of casting foto’s voor acteurs of muzikanten, zakelijke portretten en voor particulieren. Het doel is vaak om content te creëren voor social media of andere publicatie’s. Bijvoorbeeld voor foto’s voor personal branding  kunnen we één keer per kwartaal of half jaar een fotosessie in plannen zodat je weer genoeg foto’s hebt waarmee je jouw verhaal kan vertellen. Dat kan natuurlijk ook een combinatie zijn van foto’s in de studio en foto’s op locatie.

Met een portret kunnen we context toevoegen aan jouw professionele imago of het verhaal wat je wil vertellen. Of het nu gaat om een foto in kantooromgeving, een eigentijdse stadssfeer, een klassieke achtergrond, of in de studio, ik zorg ervoor dat de portretten passen bij jouw stijl en/of de bedrijfscultuur.

Wil je meer weten over de mogelijkheden, prijzen en beschikbaarheid neem dan contact met mijn op.


vrouw maakt de vorm van een hartje met haar handen