U heeft de juiste fotograaf in Den Haag gevonden voor het laten maken van een portretfoto of profielfoto.
Profielfoto’s van uw medewerkers, voor LinkedIn of andere social media, een cv of uw bedrijfspagina.

In mijn fotostudio in Den Haag centrum heb ik alle middelen tot mijn beschikking om van u een professioneel portret te maken. Daarnaast maak ik ook portret en profielfoto’s op locatie met of zonder mobiele studio.

fotostudio portretfotograaf

Mijn fotostudio bevindt in een historisch pakhuis zich in het oude centrum van Den Haag. Gemakkelijk bereikbaar per fiets, (deel)scooter, 5-10 minuten lopen van een OV halte. De fotostudio is ook met de auto bereikbaar, maar het kan zijn dat u even moet zoeken naar een parkeerplaats. U kunt de auto ook in een van de vele parkeergarages in het centrum van Den Haag parkeren. De parkeergarage van Q-Park aan de Lutherse Burgwal in Den Haag is de dichtstbijzijnde parkeergarage.

De studio is open op afspraak. Als u een portretfoto wil laten maken neem dan contact op met het onderstaande contact formulier, hier kunt u ook uw wensen doorgeven. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

  Werkwijze

  In de fotostudio. Samen maken we de foto’s en nemen we de tijd voor dé foto. Na de fotografie kunnen we de resultaten direct bekijken en beoordelen. De geselecteerde foto’s kan ik ook via een beveiligde online gallery delen zodat je er op een later moment nog even rustig naar kan kijken. De definitieve keuze(s) zal ik nog extra nabewerken en vervolgens afleveren. Heb je de foto snel nodig, geen probleem maar laat het van te voren weten.

  Op locatie. Het is mogelijk om profielfoto’s en portretten op locatie te maken, het is altijd handig als je zelf al een idee over de locatie’s hebt. Anders komen we er samen wel uit.

  Voor bedrijven Met een mobiele studio kan ik bij u op locatie profielfoto’s met een neutrale achtergrond komen maken, of ik kan uw medewerkers op locatie met een voor het bedrijf herkenbare achtergrond of sfeer fotograferen, of beide. Uw medewerkers kunt u volgens een door u samengestelde lijst langs laten komen of ze kunnen vrij inlopen. Na de fotografie zal ik een set van 2-3 foto’s per medewerker afleveren. Tip, overweeg een visagist bij de fotografie te betrekken, of iemand binnen het bedrijf die daar ervaring mee heeft. Neem contact op voor meer informatie, prijzen en mogelijkheden.

  Tips

  • geef wat aandacht aan je kleding, draag vooral iets waar je je comfortabel bij voelt maar houd de doelgroep (bedrijfscultuur, de functie, publiek) die je wil bereiken in gedachte.
  • een profielfoto staat los van de seizoenen
  • geen drukke motieven op je t-shirt, blouse, dat leidt af en kan druk overkomen, liever effen tinten.
  • niet te fel gekleurde stoffen, dat leidt alleen maar af…of het moet jouw stijl zijn
  • twijfel je over je kleding, laat het even aan iemand anders zien.
  • er is geen visagie dus als je van jezelf weet dat je een glimmende huid hebt, neem dan wat make-up, poeder mee. (voor een meerprijs kan ik wel visagie regelen, laat dit wel op tijd weten ivm beschikbaarheid)

  Prijzen

  Hieronder een indicatie van de prijzen voor het laten maken van een profielfoto in de studio.

  Basis €95,00

  1 goede profielfoto
  Fotografie tijd ongeveer 30 min
  Geen kleding en achtergrond wissel
  Keuze uit witte, fashion grey, of zwarte achtergrond
  Foto vrij van rechten
  Aanlevering binnen 5 werkdagen
  Extra foto uit sessie € 25,00
  Prijzen zijn exclusief btw


  Extra € 285,00

  Een selectie van 6 verschillende portretfoto’s
  Fotografie tijd ongeveer 60/90 min
  Kledingwissel en achtergrond wissel
  Keuze uit witte, fashion grey, of zwarte achtergrond
  Foto vrij van rechten
  Aanlevering binnen 3 werkdagen
  Extra foto uit sessie € 25,00
  Prijzen zijn exclusief btw


  Extra plus € 380,00

  Een selectie van 12 verschillende portretfoto’s
  Fotografie tijd ongeveer 60/90 min
  Kledingwissel en achtergrond wissel
  Keuze uit witte, fashion grey, of zwarte achtergrond
  Foto vrij van rechten
  Aanlevering binnen 3 werkdagen
  Extra foto uit sessie € 25,00
  Prijzen zijn exclusief btw

  Ben je op zoek naar iets anders, fotografie op locatie, meer foto’s, meerdere profielfoto’s of portretten van de medewerkers van uw bedrijf. Neem dan contact op.

  Heb je een leuk idee met een beperkt budget, heb je een castingbureau of modellenbureau, ik hoor graag van je, ik ben altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen.

  Bekijk meer voorbeelden van profielfoto’s in onderstaande gallery