Portretfotografie voor magazines. Voor Pets Place maak ik regelmatig portretten voor het magazine Lief Dier. We zijn nu bezig met een serie “Dier van de winkelier. Ik fotografeer winkeliers met hun poezen, ratten, honden, slangen, vogels, pony’s en andere dieren in de winkel. Dat levert vaak leuke momenten op tijdens het fotograferen. Voor het winkelend publiek is het leuk om te zien dat er opeens iemand met een konijn of pony midden in de winkel staat.

Dit zijn foto’s van mijn laatste sessie. M’n zoon ging mee als assistent en maakte wat foto’s tijdens de fotoshoot, we laten nog niet niet zien om wat voor dier het ging. Wordt vervolgt…

Recent geplaatste portretten van winkeliers met hun dier.

Ik fotografeer ook regelmatig voor een hele andere beroepsgroep, bekijk mijn bericht over portretfotografie voor het Advocatenblad. Bekijk mijn portfolio voor meer portretfotografie in opdracht.