Tijdens de Open Ateliers route in het weekend van 1 en 2 oktober 2022 heb ik een kleine expositie met een aantal panoramafoto’s. Een van de panoramafoto’s heeft van februari tot en met augustus 2022 in het Panorama Mesdag museum gehangen. Daar heb ik in een eerder nieuwsbericht over geschreven. Nu is die foto en twee andere panorama’s in mijn fotostudio te bekijken.

Mistige ochtend aan het strand | Misty morning at the beach

Op 1 oktober ben ik helaas niet aanwezig, 2 oktober wel, tussen 12.00-18.00, en kan ik je meer over de panorama’s vertellen. Mocht je niet op 2 oktober kunnen dan kunnen we altijd een ander moment afspreken om de foto’s in het echt te bekijken.

Het adres is Looijerstraat 70a.

Panorama van de toegang tot de haven van Scheveningen tijdens de zonsondergang. | Panorama of the entrance to the harbor of Scheveningen during the sunset

Scan de QR code voor de route van Open Ateliers.

Mistige ochtend aan het strand | Misty morning at the beach

Naast de panoramafoto’s heb ik ook een inkijk exemplaar van een kalender met foto’s van Curaçao liggen. Deze is te koop en je kan je daar voor inschrijven.